Uppdaterad 4-oct-17
Kamera.

Vi säljer kameror för att kunna ha uppsikt i transporten, stallet eller ladugården. I födseltider är det ett suveränt hjälpmedel! Ring oss gärna om du har frågor! 070-6374811

Gård & Boskapsrelaterad övervakning

 

 


 


Bärbar gårdsövervakning för besättningsägare.

Kvalitetssäkrad och mycket praktisk lösning som innehåller allt man behöver för bärbar uppsikt från hemmet över korna som ska kalva.

Med cowCam™ monterad i ladugården kan du vaka över din kalvningsbox direkt från sovrummet. Bekvämt för dig, lugnt och tryggt för dina kor. Vill man få en större bild från kameran kan systemet enkelt kopplas till din TV. Mycket behändigt att kunna hoppa över till "ko-kanalen" t.ex. vid reklamavbrott.

Ljudet hör man både från den bärbara LCD-monitorn eller TV:n.

Från och med 2010 kan du även se dina kor över internet och i mobilen. Allt som behövs utöver cowCam-paketet är en dator med internet. Du får möjlighet att gratis prova på vår internettjänst cowCam Online i 30 dagar och binder dig inte till någonting.

Upp till två kameror kan användas i samma ladugård, (1st ingår). Mer information om installation av extra kameror finns att ladda ner längre ner på sidan. Varje kamera behöver en egen antenn samt antennkabel.

Nattseende vidvinkelobjektiv, bästa möjliga räckvidd (800 m vid fri sikt) och enkel installation gör cowCam™ till en favorit bland lantbrukare i Europa. Tydliga instruktioner på svenska.

cowCam™ ger ökad trygghet och en säkrare kalvning då du från hemmet kan hålla ett öga på vad som händer i ladugården.

Allt som behövs är inkluderat i cowCam-paketet!


| Varukorg | Kassan |